Workshops

Handwerkatelier Different Patchwork geeft workshops. De workshop voor kinderen is heel geschikt als invulling voor kinderfeestjes!

Tijdens deze workshop worden binnen een tijdsbestek van twee en een half uur een vilten werk gemaakt. De kinderen maken van vilten stof leuke voorwerpen. Gestart wordt met het maken van een jurkje.

Vrolijk jurkje                                                               

De kinderen maken een vrolijk zomerjurkje van vilten stof in de kleur naar keuze.  Ze gaan aan de slag met schaar, naald en draad. De jurkjes worden met behulp van een patroon uit vilten stof geknipt, waarbij ook een kraagje en zakjes tot de mogelijkheden behoren. Vervolgens worden de jurkjes versierd met stofjes, kraaltjes, lintjes, en strikjes. Ieder kind ontwerpt en maakt het jurkje naar eigen wens! De jurkjes worden tot slot aan een kleerhangertje gehangen. Het jurkje en de kleerhanger samen hebben een totale lengte van ongeveer 25 cm.

Tijdens de workshop zal er een korte pauze zijn waarbij de kinderen iets lekkers te eten en te drinken krijgen. De workshop gaat alleen door bij een mi-   nimale deelname van 6 kinderen en vindt plaats bij het Handwerkatelier op zaterdagmiddag van 13.30 u. tot 16.00 u. De kosten bedragen € 12,50 per kind. Deze workshop is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar. Aanmelden voor deze workshop kan via het contactformulier dat u aantreft onder “Bestellen en Contact” boven aan deze website of telefonisch.