Over Different Patchwork

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Mariska Franssen-de Bruin en woon met mijn man en twee dochters van 14 en 17 in het westen van het land. Met trots stel ik u mijn Handwerkatelier Different Patchwork voor. De grondslag voor dit atelier is reeds in mijn basisschooltijd gelegd. Tijdens de enkele uurtjes handwerkles op school is de liefde voor het handwerken ontstaan. Merklappen en boekomslagen borduren, poppen haken, babyjasjes breien en tassen knopen waren slechts enkele van de creaties die ik destijds heb gemaakt. Later ging mijn aandacht meer uit maar het breien van truien.

Sinds een aantal jaren maak ik borduurwerken met de hand die, voorzien van naam en geboortedatum, unieke en persoonlijke cadeautjes werden voor familie, vrienden en collega’s. De positieve, enthousiaste reacties die ik van hen op mijn werk kreeg hebben mij doen besluiten mijn werk aan u voor te stellen. Daarnaast treft u op mijn website de collectie “Vilt” aan. Wol is een veelzijdig materiaal waarmee leuke vilten creaties kunnen worden gemaakt.

Tot slot wens ik u heel veel plezier toe met het bekijken van mijn ont- werpen en verheug me erop iets moois voor u te mogen maken!

P1030761

Mariska