Vilt

P1040040

De collectie vilt bestaat uit bloemen in verschillende afmetingen waar haarspeldjes voor meisjes, broches en grote haarspelden van worden gemaakt. De bloemen worden eveneens toegepast als decoratie voor kussens en fleuren kettingen, etuis en mobiles op. 

Alle vilten werken worden gehaakt of gebreid van een geheel wollen draad waarna deze worden vervilt. De afmetingen van dezelfde vilten werken kunnen door het vervilten van de wol licht van elkaar afwijken. De vilten werken worden bij voorkeur met een vochtige doekje behandeld. De handwerken van de viltcollectie worden, evenals de borduurwerken, versierd met kraaltjes voor een vrolijke, levendige uitstraling. 

Hieronder treft u de gehele collectie vilt aan.

 

Bloemen klein

Haarspeldjes voor meisjes

Vilt kleine bloem bordeaux rood gewaarmerkt              Vilt kleine bloem oranje gewaarmerkt

Bloem klein  BK1: bordeauxrood                                 Bloem klein BK2: oranje

Vilt kleine bloem camel gewaarmerkt               Vilt kleine bloem petrol gewaarmerkt

Bloem klein BK3: camel                                         Bloem klein BK4: petrol

Vilt kleine bloem licht grijs gewaarmerkt               Vilt kleine bloem donker grijs gewaarmerkt

Bloem klein BK5: lichtgrijs                                          Bloem klein BK6: donkergrijs

De haarspeldjes bestaan uit vilten bloemetjes van ongeveer 7 cm breed en zijn bevestigd op een zilverkleurig click-clackspeldje van 4,5 cm. Bij uw bestelling geeft u de door u gewenste kleur bloem aan. Hiervoor vermeldt u op het contactformulier de code die bij de kleur bloemen klein van uw keuze staat. De prijs is € 2,75 per stuk. Bestelt u een setje van twee speldjes dan is de prijs € 5,00 per setje.

Zomercollectie bloemen klein

Vilt z2014 groen bloem klein gewaarmerkt             Vilt z2014 bloem klein geel gewaarmerkt

Bloem klein BK7: groen                                              Bloem klein BK8: geel

Deze haarspeldjes bestaan uit vilten bloemen van ongeveer 7 cm breed en zijn bevestigd op een zilverkleurig click-clackspeldje van 4,5 cm. Deze bloemen kunt u bestellen in alle kleuren die u aantreft bij de  zomercollectie bloemen klein, middel en groot. Bij uw bestelling geeft u de door u gewenste kleur bloem aan. Hiervoor vermeldt u op het contactformulier de code die bij de kleur van uw keuze staat. Hierbij vermeldt u uitdrukkelijk welke maat bloem u wenst, klein, middel of groot. De prijs is  3,95 per stuk. Bestelt u een setje van twee speldjes dan is de prijs  7,25 per setje.

 

Bloemen middel

Broches en haarspelden

Vilt middel bloem bordeaux rood gewaarmerkt               Vilt middel bloem oranje gewaarmerkt

Bloem middel BM1: bordeauxrood                       Bloem middel BM2: oranje

Vilt middel bloem camel gewaarmerkt               Vilt middel bloem petrol gewaarmerkt

Bloem middel BM3: camel                                    Bloem middel BM4: petrol

Vilt middel bloem licht grijs gewaarmerkt               Vilt middel bloem donker grijs gewaarmerkt

Bloem middel BM5: lichtgrijs                              Bloem middel BM6: donkergrijs

Deze vilten bloemen zijn ongeveer 9 cm breed. Ze worden toegepast als broches en haarspelden. Voor de broches worden de bloemen bevestigd op een speld met veiligheids-sluiting van 4 cm. De bloemen worden voor de haarspelden bevestigd op een french barettespeld van 5 cm breed. Bij uw bestelling geeft u de door u gewenste kleur bloem aan. Hiervoor vermeldt u op het contactformulier de code die bij de kleur bloemen middel van uw keuze staat. De prijs voor zowel de broches als de haarspelden is € 8,95 per stuk.

Zomercollectie bloemen middel

Vilt z2014 blauw bloem middel gewaarmerkt             Vilt bloem middel rood gewaarmerkt

Bloem middel BM7: lichtblauw                                  Bloem middel BM8: rood

Deze vilten bloemen zijn ongeveer 9 cm breed. Ze worden toegepast als broches en haarspelden. Voor de broches worden de bloemen bevestigd op een speld met veiligheids-sluiting van 4 cm. De bloemen worden voor de haarspelden bevestigd op een french barettespeld van 5 cm breed. Deze bloemen kunt u bestellen in alle kleuren die u aantreft bij de zomercollectie bloemen klein, middel en groot. Bij uw bestelling geeft u de door u gewenste kleur bloem aan. Hiervoor vermeldt u op het contactformulier de code die bij de kleur van uw keuze staat. Hierbij vermeldt u uitdrukkelijk welke maat bloem u wenst, klein, middel of groot. De prijs voor zowel de broches als de haarspelden is 7,50 per stuk.

 

Bloemen groot

Broches en kussendecoraties

Vilt groot bloem bordeaux rood gewaarmerkt               Vilt grote bloem oranje gewaarmerkt

Bloem groot BG1: bordeauxrood                      Bloem groot BG2: oranje

Vilt grote bloem camel gewaarmerkt               Vilt grote bloem petrol gewaarmerkt

Bloem groot BG3: camel                                        Bloem groot BG4: petrol

Vilt grote bloem licht grijs gewaarmerkt               Vilt grote bloem donker grijs gewaarmerkt

Bloem groot BG5: lichtgrijs                                           Bloem groot BG6: donkergrijs

Van deze grote bloemen, die ongeveer 11 à 12 cm groot zijn, worden broches en kussen decoraties gemaakt. Ze kunnen ook anderszins in het interieur worden toegepast. De bloemen worden voor zowel de broches als de kussen decoraties bevestigd op een 4 cm brede speld met veiligheids-sluiting. Bij uw bestelling geeft u de door u gewenste kleur bloem aan. Hiervoor vermeldt u op het contactformulier de code die bij de kleur bloemen groot van uw keuze staat. De prijs voor zowel de broches als de kussen decoraties is € 12,95 per stuk.

Zomercollectie bloemen groot

 Vilt z2014 roze bloem groot gewaarmerkt             Vilt z2014 bloem groot donker blauw gewaarmerkt

Bloem groot BG7: roze                                                  Bloem groot BG8: donkerblauw

Van deze grote bloemen, die ongeveer 11 à 12 cm groot zijn, worden broches en kussen decoraties gemaakt. Ze kunnen ook anderszins in het interieur worden toegepast. De bloemen worden voor zowel de broches als de kussen decoraties bevestigd op een 4 cm brede speld met veiligheids-sluiting. Deze bloemen kunt u bestellen in alle kleuren die u aantreft bij de zomercollectie bloemen klein, middel en groot. Bij uw bestelling geeft u de door u gewenste kleur bloem aan. Hiervoor vermeldt u op het contactformulier de code die bij de kleur van uw keuze staat. Hierbij vermeldt u uitdrukkelijk welke maat bloem u wenst, klein, middel of groot. De prijs voor zowel de broches als de kussen decoraties is 11,50 per stuk.

Kettingen

Ketting met bloemen 

Vilt ketting 3 bloemen gewaarmerkt

De ketting met drie dubbele middelgrote bloemen is gemaakt van geheel katoenen garen waar de drie vilten bloemen  aan zijn bevestigd. De ketting is ongeveer 110 cm en wordt standaard geleverd in de kleur donkerbruin. De kleur(en) van de drie bloemen kunt u kiezen uit de zes kleuren die u aantreft onder bloemen middel. U kunt deze ketting dus geheel naar eigen wens samenstellen. Bij uw bestelling geeft u de door u gewenste kleur(en) bloemen aan. Hiervoor vermeldt u op het contactformulier de code(s) die bij de kleur(en) bloemen middel van uw keuze staan. De prijs voor de ketting met drie bloemen is € 32,00.

Zomercollectie kettingen met bloemen

Vilt z2014 ketting 5 kleine bloemen gewaarmerkt

Deze ketting met vijf enkele middelgrote bloemen is gemaakt van geheel katoenen garen waar de vijf vilten bloemen aan zijn bevestigd. De ketting is ongeveer 110 cm lang en wordt standaard geleverd in de kleur roze en de bloemen in de kleuren geel, paars, lichtgroen, lichtblauw en donkerblauw. De prijs voor de ketting met vijf bloemen is  34,00.

Vilt z2014 ketting 12 bloemen gewaarmerkt

De ketting met twaalf bloemetjes is van geheel katoenen garen waar de vilten bloemetjes aan zijn bevestigd. De ketting is ongeveer 150 cm lang en wordt standaard geleverd in de kleur donkerblauw en de bloemen in de kleuren roze, paars, lichtblauw, donkerblauw, geel en rood. De prijs van de ketting met twaalf bloementjes is  39,50

Ketting met bolletjes

Vilt ketting bolletjes gewaarmerkt

De ketting met bolletjes is gemaakt van geheel katoenen garen waaraan dertien gevilte en ongevilte gehaakte wollen bolletjes van 2 à 3 cm zijn bevestigd. Deze ketting is ongeveer 150 cm lang en wordt standaard geleverd in de kleur donkerbruin. De prijs voor de ketting met bolletjes is € 27,50. 

 

Etuis

Etui met bloem

Vilt etui bloem gewaarmerkt

Deze etui is gehaakt met een geheel wollen draad en daarna vervilt en is ongeveer 25 cm breed en ongeveer 8 cm hoog. De etui sluit met een drukknoop. De etui kan worden geleverd in de kleuren bordeauxrood, oranje, lichtgrijs, donkergrijs, camel en petrol. De kleur van de middelgrote bloem kunt u kiezen uit de kleuren die u aantreft onder bloemen middel. U kunt deze etui dus geheel naar eigen wens samenstellen. Bij uw bestelling geeft u de door u gewenste kleur van de etui en kleur van de bloem aan. Hiervoor vermeldt u op het contactformulier de kleur van de etui en de code die bij de kleur bloemen middel van uw keuze staat. De prijs van de gehaakte etui met bloem is € 18,00.

 

Etui met kleine bloemen

Vilt etui 2 bloemen gewaarmerkt

De etui met twee kleine bloemen wordt gebreid van een geheel wollen draad en vervolgens vervilt en is ongeveer 24 cm breed en ongeveer 7 cm hoog. De etui sluit met twee drukknopen. De etui kan worden geleverd in de kleuren bordeauxrood, oranje, lichtgrijs, donkergrijs, camel en petrol. De kleur van de twee bloemen kunt u kiezen uit de kleuren die u aantreft onder bloemen klein. Deze etui kunt u dus geheel naar eigen wens samenstellen. Bij uw bestelling geeft u de door u gewenste kleur etui en kleur van de bloemen aan. Hiervoor vermeldt u op het contactformulier de kleur van de etui en de code die bij de kleur bloemen klein van uw keuze staat. De prijs van de gebreide etui met kleine bloemen is € 16,50.

 

Etui met bolletjes

Vilt etui 2 bolletjes gewaarmerkt

De etui met twee bolletjes wordt gebreid van een geheel wollen draad en daarna vervilt en is ongeveer 24 cm breed en 7 cm hoog. De etui wordt gesloten met twee drukknopen. De bolletjes zijn ongeveer 2 cm breed. De etui en de bolletjes kunnen worden geleverd in de kleuren bordeauxrood, oranje, lichtgrijs, donkergrijs, camel en petrol. De etui kan geheel naar eigen wens worden samengesteld. Bij uw bestelling geeft u op het contactformulier de door u gewenste kleur van de etui en  de kleur van de bolletjes aan. De prijs van de etui met bolletjes is € 15,00.

 

Mobiles

Mobile met vier bloemen

Vilt mobiel 4 bloemen gewaarmerkt

Deze mobile bestaat uit twee middelgrote en twee kleine bloemen. Daarnaast zijn er twee grote houten kralen en houten takken gebruikt. Het model en de kleur van deze houten takken kunnen per mobile verschillen. De mobile is ongeveer  55 cm lang en ongeveer 25 cm breed. De kleuren van de bloemen kunt u kiezen uit de kleuren die u aantreft onder bloemen middel en bloemen klein. Deze mobile kunt u geheel naar eigen wens samenstellen. Bij uw bestelling geeft u op het contactformulier de codes aan die bij de kleur bloemen midden en bloemen klein van uw keuze staan. De prijs van de mobile met vier bloemen is € 35,00.